2011. április 30., szombat

Hotel Eger&Park 2fő részére Szállás-étkezés Olcsón - Jelenlegi ára: 1 Ft

A szálloda, Eger patináns szállodai komplexuma, a belvárosban, Eger történelmi központjától, a Dobó tértől 500 m-re, a Gárdonyi Géza Színház mellett található. A század eleji barokk stílusú Park Hotel, Eger első szállodája, valamint a 80-as évek elején épült Hotel Eger - mely utóbbi a teljes átépítést követően Észak-Magyarország egyik legmeghatározóbb wellnes-konferencia szállodájává vált - szeretettel várja kedves Vendégeit.
mindegyik szobája légkondicionált. 122 db kétágyas szoba, 28 db (3főre és 4főre) pótágyazható szoba, 20 db egyágyas szoba és a 2 db apartman szoba garantálja a megfelelő elhelyezést mind a családdal érkező, mind a konferenciákon résztvevő Vendégeink számára
A szobák felszereltsége: telefon, minibár, kábel TV, a szobák nagy részében szobaszéf, hajszárító, térítés ellenében vezeték nélküli Internet hozzáférési lehetőség, fan-coil hűtő-fűtő légtechnika.
Kijelölt szobák állnak a kisállattal érkező, illetve dohányzó Vendégeink rendelkezésére.
A wellness központunkban az úszómedence mellett egy élménymedence, valamint pezsgőfürdő kínál felüdülést. Teljesen új belsőt kapott a szauna, széles lehetőséget kínál a kabinsor, amely jég-, gőz-, aroma-, fény-, infra-, és sókabinjával csalogatja a felfrissülni vágyókat. A klimatizált fitness terem a legújabb kardió és kondícionáló gépekkel mozgásra hív. A wellness részleg további szolgáltatásai: szolárium, wellness fürdők, testkezelések, fitness és aqua programok. Masszőreink kezei alatt nem csak a test hanem a lélek is felüdül. Általános masszázs, gyógy- és speciális masszázsok(pl. Holt-tengeri sópeeling masszázs, aromás mézmasszázs ) is a kínálataink között szerepelnek.
Ajánlatom: Park Hotel Superior szoba 2fő részére (+ 2pótágyazás megoldható)
Péntek érkezés Vasárnap távozással vagy Hétköznapi elszállásolás is lehet!
Eredeti árak: 42000/2fő /éj összesen: 84000. -
Én adom most akár 1Ft -ért


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-09 11:25
. Hotel Eger&Park 2fő részére Szállás-étkezés Olcsón - Jelenlegi ára: 1 Ft